Bejelentés


Remember Of Mayday Klán Website


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Keresés a honlaponÜzenőfal


Név:

Üzenet:Szavazás
Üdvözlünk a Remember Of Mayday klán weblapján!


Elköltöztünk, katt. az alábbi linkre!!!!! ÚJ HONLAP!!!! Klánunk 2009-ben alakult. Csapatunk kizárólag Call of Duty:Modern Warfare 2 játékkal foglalkozik. TS Szerver: ÚJ TS IP VAN: 157.181.239.177 PORT:9992 Password: Kérd a tagoktól! Ha nincs TS3 kliensed, akkor itt találod:
Remember Of Mayday: Nevünk keletkezése igen egyszerű. Amikor elkezdtem a COD játéksorozattal játszani, akkor egy barátommal tettük ezt közösen. Mindkettőnk neve előtt ott volt a Mayday szó. Akkor még nem beszélhettünk klánról, nem is igazán tudtuk miről is van szó. Ez volt a COD-UO. COD2-ben viszont már létrehoztunk egy klánt, nem ezen a néven. Kisebb, nagyobb sikereket értünk el a csapatunkkal, ami egészen a COD5-ig nagyjából egyben is maradt. Aztán úgy alakult az élet, hogy COD-MW2-re egyedül maradtam. Ennek több oka is van. Vannak akik azért hagyták abba, mert másfelé vették az irányt. Vannak akik nem tudták fejleszteni a gépüket anyagi okok miatt. Ezért új klánt alapítottam Remember Of Mayday néven. Remélem sikerül ismét egy összetartó, tisztességgel játszó csapatot összehoznom, és sok örömünk lesz a közös játékokban.
Látogatottságunk: free counters


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!